Rattoradion rekryilta 2017

Tervetuloa keskiviikkona 15.2. klo 17 Rattoradion rekryiltaan! Rekryilta pidetään TellUs Stagella Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Illan aikana esitellään niin Rattoradion toimintaa, kuin erilaisia pestejä, tiimien toimintaa sekä kevään 2017 ohjelmahakua. Oivallinen hetki uusille jäsenille toimittaa jäsenhakemus ja päästä mukaan toimintaan!

In English:

Rattoradio is recruiting new members! We are looking for people who would like to be part of the journalism, so if you want to have a show of your own, just become a journalist or a producer!

We are also looking for people to make the Rattoradio possible. That is, people with skills of coding, radio technology, marketing and graphic design. If you are not a professional, don't worry! Rattoradio is a great opportunity to learn new skills and teach others!

Time and place:
Wed 15.2. at 5 pm
TellUs Stage, Oulu university Linnanmaa campus

Seuraava kirjoitus:

Edellinen kirjoitus: