Rattoradion wappu lähestyy!

Wappu lähestyy ja klo 00.00 maanantaina 22.4. taas pärähtää radio soimaan!

Ohjelman työstöt on kovaa vauhtia valmistumassa ja tullaan julkistamaan lähiviikkoina. Mutta vaikka ohjelmat ovat lyöty lukkoon niin vielä on paikkoja innokkaille toimittajille ja tuottajille.
Kaikilla ohjelmilla on jo johtava toimittaja joka tietää mistä on kyse ja mistä puhutaan mutta lisätoimittajat ja äänet studiossa ei olisi pahitteeksi monellekkaan ohjelmalle.

Mitä toimittaja tekee? Toimittajana pääset jutteleen kiinnostavista aiheista, ja soittamaan musiikkia ohjelman johtavan toimittajan kanssa ja kehittämään hänen kanssaan ohjelmasta jotain mielenkiintoista.

Entäs sitten se tuottaja? Tuottaja hoitaa ohjelmien teknisen puolen, vaihtaa levyjä, laittaa kappaleet soimaan, sekä säätää mikit kuntoon toimittajille.

Mutta enhän minä osaa...? Kyllä ne kaikki oppi kun me opetetaan. Huhtikuun aikana järjestetään koulutukset joissa jokainen toimittaja ja tuottaja oppii käyttämään ääntään ja toimimaan tuottajana. Koulutukset ovat pakollisia kaikille radioon lähteville toimittajille ja tuottajille.

Jos olet kiinnostunut lähtemään johonkin ohjelmaan mukaan niin ota yhteyttä paatoimittaja@rattoradio.fi
tai nykäise hihasta jossain kevään monessa Wappuinfossa niin jutellaan.

Terveisin Mikko Hyvönen,
Rattoradion päätoimittaja
paatoimittaja@rattoradio.fi

Seuraava kirjoitus:

Edellinen kirjoitus: