Vulcanalia tulee, niin tulee myös Rattoradio!

Vulcanalia järjestetään 11. syyskuuta, ja myös Rattoradiolla tulee olemaan järjestömessuilla näyttelytiski. Meillä on kuitenkin myös tarjolla jotain jännempääkin: pidämme erillisen Vulcanalia lähetyksen yliopiston Visitor Centressä klo 9-21!

Meitä voi tuolloin kuunnella osoitteessa www.rattoradio.fi

Vulcanalia tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tulla tutustumaan toimintaamme, koska sekä tiskimme että radion studio tulevat sijaitsemaan yliopiston lasiseinäisessä Visitor Centressä, jolloin katseleminen on erittäin helppoa. Tiskillä olevat ihmiset kertovat myös toiminnastamme mielellään, ja lisäksi kiertänemme myös syksyn fuksi-infoissa esittelemässä radiota.

Uusia tekijöitä kaivataan tänäkin vuonna niin toimitukseen, tekniikkaan kuin hallitushommiinkin. Jos radion tekeminen puhuttelee sinua, ota meihin yhteyttä ja löydä paikkasi radiossa!

Tekniikkaan tullaksesi sinun ei tarvitse olla softaguru tai rautavelho: jos esim. osaat kytkeä ohjeiden kanssa johdon pisteestä A pisteeseen B, olet joskus vaikka soittanut tai miksannut bändissä, ja osaat klikata hiirellä auki valikoita, sinulla on todennäköisesti aivan riittävät pohjatiedot kehittyä radiotekniikan osaajaksi. Guruillekin on luonnollisesti aina kysyntää ja otamme heitä erittäin mieluusti vastaan, mutta jo hyvin arkisten asioidenkin osaaminen on avuksi, sillä perustekniikka on paljolti eräänlaista palapelin kokoamista kun studiota kaapeloidaan ja laitteita roudataan, pystytetään ja säädetään.

Hallitushommatkaan eivät poikkea palapeleistä: tietyt luvat on hommattava joka vuosi, mainokset on myytävä, päätoimitus on valittava ja toimittajat sekä ohjelmisto hankittava, mutta suurin osa hommista on jokavuotista rutiinia, eikä vaadi muuta kuin järjestelykykyä. Myös tälle osastolle uudet tekijät ovat hyvin tervetulleita, me opetamme kyllä mielellämme.

Tervetuloa kuuntelemaan lähetystä 11. syyskuuta klo 9-21, ja lämpimästi tervetuloa myös ensi wapun Rattoradioon :)

Seuraava kirjoitus:

Edellinen kirjoitus: