RATTORADIO HAKEE PÄÄTOIMITUSTA KAUDELLE 2019-2020!

Aiemmista vuosista poiketen Rattoradio hakee radiotoimintaa vetämään yhden päätoimittajan sijaan päätoimitustiimiä, joka koostuu 2-4 henkilöstä. Voit hakea mukaan yksin tai vaikka yhdessä kaverin kanssa!

MITÄ TEHTÄVÄÄN VAADITAAN?

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta joko radio- tai järjestötoiminnasta – mikäli molemmista, niin aina parempi! Myös ilman kokemusta pärjää, kunhan olet innokas oppimaan uutta. Toivomme lisäksi, ettei kalenterisi olisi kevään aikaan mahdottoman täynnä.

Päätoimittajilta odotetaan kykyä organisoida toimintaa ja sietää painetta. Kiinnostus radiotoiminnan kehittämiseen on myös erittäin tervetullutta!

Toimintakausi alkaa heti sopivien tyyppien löydyttyä ja jatkuu kesään 2020. Varsinainen työpanos painottuu kuitenkin kevääseen 2020. Hyvissä ajoin ennen radiolähetyksen alkua päätoimitus hakee ohjelmantekijöitä ja tuottajia yhdessä hallituksen kanssa, suunnittelee ohjelmistoa ja toimii tiedonantajana tekijäkunnan suuntaan. Varsinaisen lähetyksen aikaan päätoimitus puolestaan seuraa lähetystä aktiivisesti ja puuttuu mahdollisiin ongelmatilanteisiin yhdessä hallituksen ja tekniikan kanssa.

MITÄ MINÄ SAAN?

Pääset osaksi wappuradiota, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa oululaisessa wapunvietossa! Saat runsaasti kokemusta radiotyöstä sen eri muodoissa - ja ohessa myös tukun uusia kavereita. Ja miksei vaikka kivan merkinnän ansioluetteloon!

MITEN HAEN?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ”Hakemus päätoimitukseen” osoitteeseen hallitus@rattoradio.fi 30.11.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit hyvä osa päätoimitusta. Mainitse myös millaiset aikataulusi ovat keväällä. Mahdolliset kysymykset voit esittää osoitteeseen puheenjohtaja@rattoradio.fi.

Seuraava kirjoitus:

Edellinen kirjoitus: