Korvat höröllä koska Rattoradio tulee kohta!

Wappu on taas tulossa, ainakin jollain tapaa. Helmikuussa ohjelmahaun pyöriessä nykyisistä poikkeusoloista ei ollut tietoakaan. Kaikilla tekijöillä oli vain kova hinku päästä radioon toteuttamaan ohjelmaideoitaan. Kokoontumisrajoitusten julistamisen myötä keskustelimme pitkään, että voimmeko järjestää Rattoradion tänä vuonna, ja lopulta päätös oli toiminnan jatkaminen. Teemme kaikkemme, että studio säilyy mahdollisimman puhtaana, ja jokainen tekijöistämme tekee maailman parasta oululaista wappuradiota.

Radion päätoimitus järjestettiin tänä vuonna hieman poikkeuksellisesti: yhden henkilön sijaan päätoimitukseen kuuluvat allekirjoittaneet ja muutaman yhdistyksen hallituksen jäsenen muodostama ”nyrkki”. Toimituksellinen vastuu on allekirjoittaneilla.

Mitä Rattoradio sitten tarjoaa tänä vuonna kuulijoilleen? Jo ohjelmahaun varhaisessa vaiheessa ohjelmien vaihtelevuus kävi ilmi, ja lopullisessa ohjelmakartassa tämä sisällön erilaisuus vain korostuu. Korviasi hivelevät tänä vuonna erilaiset historialliset katsaukset iskelmämusiikista ylioppilaskunnan varhaisiin vuosiin, uusien artistien esittelyt, reivit, kunnon tukkahevit, livelähetykset OTY:n etäwapusta, ja kaikki mahdolliset krumeluurit näiden väliltä.

Monelle Rattoradio saattaa tänä vuonna olla se ainoa wappuinen asia, joten päätoimituksen puolesta toivotamme kaikki tervetulleiksi hilpeään seuraamme. Liity siis taajuudelle 91,6 MHz (tai kuuntele netin kautta) lauantain vaihtuessa sunnuntaiksi 19.4., ja seuraa ennätyksellisen pitkää 12-päiväistä wappuradiota.

Terveellistä ja erilaista wappua!

Kalle Parviainen & Mikko Hyvönen
paatoimittaja@rattoradio.fi

Seuraava kirjoitus:

Edellinen kirjoitus: