17th Wave of Synth, Vol.2

In this DJ set, we’ll continue surfing the waves of synth after the previous episode of 17th Wave of Synth. This time we’ll listen to some classics and also new releases from all around the world. In this journey, listeners should expect different vibes going from sunny summer tunes to the dark corners of the synth dungeons.

Toimittajat: Bruno Sandler

Tuottaja: Maisa Ranki

Alkemistien matkassa mukana: Tuuli ja Marja-Leena

[uusinta wapulta 2021]

Tässä ohjelmassa käsittelemme Fullmetal Alchemist - mangaa ja vuoden 2003 anime-versiota. Tarkoitus on analysoida sarjan eri osa-alueita, kuten teemoja, hahmoja ja juonikuvioita. Lisäksi soitamme aiheeseen liittyvää musiikkia.


Toimittajat: Marja-Leena Koponen ja Tuuli Mäenpää

Tuottaja: Antti Kurki

Kilpapelaamisen maailma

[uusinta wapulta 2018]

Parituntinen ohjelma, jossa puhutaan elektronisesta urheilusta (e-urheilu. Mitä se on, mitkä ovat suosituimpia pelejä, ja millaisia suomalaisia (ja mahdollisesti oululaisia) saavutuksia lajissa on saavutettu?


Toimittajat: Mikko Kujala, Sampsa Jalli, Joel Juntunen

Tuottaja: Mikko Hyvönen

Let's play game music

[uusinta wapulta 2017]

Täyteläinen yöllinen musiikkiohjelma, joka tuudittaa sinut uneen lapsuutesi retroilla pelimuusiikeilla, pitäen sinut unessa rauhallisilla pelien sinfonioilla ja viimein herättää sinut kohmelosta pirteillä sovituksilla.
Nuku meidän kanssamme läpi yön!

Toimittajat: Sampsa, Meeri, Mikko , Eetu

Tuottaja:

Loppulähetys!

Studiossa mietiskellään ensimmäisen Rattorama-lähetyksen satoa. Millaista on ollut, miltä on tuntunut niin radion kuin Vectoramankin väestä, ja mitä kaikkea ensi vuonna voisikaan kehittää ja visioida. Tervetuloa kuuntelemaan!Toimittajat: Lasse Rautio, Antti Kurki, Aleksi Niskavaara

Tuottaja

Maisan musamäjäys

Päätoimittajamme Maisa pitää illan päätteeksi mitä häröimmän musamäjäyksen. Minkälaisia biisejä sieltä tuleekaan? Tule kuuntelemaan!


Toimittaja: Maisa Ranki

Tuottaja: Maisa Ranki


Menetetyt vuosikymmenet

Paljonko se kala maksaa, mikä se tykein lanibiisi vuosien takaa olikaan ja mitkä muut suuret hitit valloitti tämän vuosituhannen alkua olemassaolollaan? Menetetyt vuosikymmenet tuo säväyttävimmät throwback-hitit muisteloiden saattelemana nyt myös wapun ulkopuolella!

Toimittajat: Juhani Karppinen, Jaakko Kortelainen

Tuottaja: Pirkka-Pekka Launonen

Mestarit salilla ja vähän muuallakin

Ohjelmassa kuunnellaan erittäin epäilyttävää musiikkia. Luvassa on mm. Tony Halmeen Mestarit salilla -levy kokonaisuudessaan ja Maki Kolehmaisen tuottamia teiniartisteja kuten Matiasta.

Toimittajat: Kalle Parviainen

Tuottaja: Maisa Ranki

Mikä ihmeen Rattoradio?

Rattoradio ja Vectorama yhdistivät tänä vuonna voimansa muodostaakseen RattoRaman. Mutta mikäs kumma on Rattoradio, miten se toimii, ja miten sinne haetaan? Tervetuloa aalloille ottamaan selvää.

Näillä näkymin haastattelussa myös Vectoraman pääjärjestäjä Tapio Haapala, joka tulee kertomaan Vectoraman historiasta ja nykytoiminnasta.

Toimittajat: Lasse Rautio

Tuottaja: Lasse Rautio

Peliliike-seminaari

Vectoraman oma ohjelma.

Pelimusiikin sulot redux

Kaksi musiikinkuuntelun ammattilaista, vain kaksi tuntia aikaa, ja aivan liian monta kappaletta jotka täytyy kuulla. Luvassa siis tiukkaan kuratoitu pelimusiikin lähetys, ilman kovin pitkiä höpinöitä tai historiallisia kuvailuja. Nautitaan sellaisenaan tai makuultaan.

Toimittajat: Antti Kurki, Mari Vauhkonen

Tuottaja:

Salatun säkin avaajat

"Kuka saa, kuka saa levypussiin kurkistaa?" Antti sai kaveriltaan "lahjaksi" muovipussillisen kirpparin alelaarista löydettyjä levyjä, jotka eivät kelvanneet kellekään muulle. Joten ohjelmassa nostetaan kyseisestä mystisestä säkistä levyjä, ja soitetaan ne lähetyksessä. Onko luvassa unohdettuja helmiä vai faaraon kirouksia, kestääkö kuulijoiden huumorintaju lähetyksen loppuun asti, monestiko juontajat repeävät nauruun säkkiä kaivettaessa? Ainoastaan kuuntelemalla tämän ohjelman saat vastauksen näihin kysymyksiin.

Toimittajat: Antti Kurki, Jenny Kärki, Siri Kerola

Tuottaja:

Toiveiden tynnyrin täyttö ja tyhjennys

Ohjelmassa soitetaan kuulijoiden toivemusiikkia. Toivo suosikkibiisiäsi radion nettisivuilla olevalla lomakkeella.

Toimittajat: Kalle Parviainen

Tuottaja: Kalle Parviainen

Yö yksin ja yhdessä

Keskusteluohjelma, vai pitäisikö sanoa kahden ihmisen monologi. Jutellaan, me yksinäiset valvojat yössä, kaikesta maan ja taivaan välillä, ehkä jopa enemmästäkin.

Toimittajat: Itu Torvinen, Jesper Parkkinen

Tuottaja: Henry Vähätaini

Zombie Zhow

Radioaktiivinen zombie valtaa radioaallot. Kuunnellaan zombie musiikkia, puhutaan zombie asioita ja ollaan zombeja. Jaamme myös Zombie Walk Oulu -tapahtuman ilosanomaa.

Toimittajat: Mikko Heikura

Tuottaja: Aleksi Niskavaara