Päätoimituksen tervehdys
Tervehdys!


Wappu tulee jälleen, vaikkei se koskaan oikeasti lopukaan. Rattoradion päätoimitus on raatanut taas monta pitkää iltaa radion eteen ja tätä kirjoittaessa odottelemme lähetysten alkua innolla.


Vuoden 2023 tapaan meillä on jälleen kaksihenkinen päätoimitus. Vastaavana päätoimittajana häärii Kalle, joka on ollut Rattoradiossa äänessä ja tuottajana noin vuodesta 2017. Myös aiempaa päätoimituskokemusta häneltä löytyy. Toisena päätoimittajana on niin ikään pitkän linjan radiokonkari Tuomas. Radiossa hän on ollut vuodesta 2018 lähtien ja haluaa tänä keväänä kokea myös wappuradiomme päätoimituksellisen puolen.


Monipuolisuus on aina ollut Rattoradion vahvuus. Tänäkin vuonna ohjelmistosta löytyy lähestulkoon kaikenlaista kuviteltavissa olevaa radio-ohjelmaa. Aiempiin vuosiin verrattuna asiaohjelmia on tänä vuonna ehkä ennätysmäärä. Toki myös tiettyihin musiikkigenreihin keskittyvät ohjelmat ovat edelleen vahvassa roolissa. Myös monet vanhat tutut ohjelmat ja tekijät ovat löytäneet jälleen tiensä ohjelmistoon ja studioon – osa kenties viimeistä kertaa, joten kannattaa nauttia jokaisesta hetkestä radion parissa.


Oletpa sitten uusi tai vanha kuuntelija tai tekijä, toivottavasti ohjelmistosta löytyy sinulle mielenkiintoista seurattavaa. Rattoradio ei pyörisi ilman lukemattomien vapaaehtoisten uhrauksia ja ilman kuulijoita homman tekeminen ei olisi kovin mielekästä. Kiitos siis kaikille jo tässä vaiheessa.


Mitä parhainta Wappua kaikille, tavataan radioaalloilla!


Kalle Parviainen ja Tuomas Uusitalo

Rattoradion päätoimitus 2024