Päätoimittajan pölinät

Viisi takana ja kuudes Wappu edessämme. Allekirjoittaneelle tämä on toinen vuosi Rattoradiossa, ja pikkuhiljaa alkaa kertymään ymmärrys siitä, kuinka monta eri ratasta tässäkin koneistossa on. Nyt kun sukupolvenvaihdos etenee vanhojen rattaiden vaihtuessa uusiin, myös toiminta uudistuu hiljalleen, ja näinhän se pitää olla myös Rattoradiossa.

Tämän vuoden hiljainen teema on ollut "ohjelmajaksot". Useammalla ohjelmalla tänä vuonna on monta ohjelmaslottia, jolloin ohjelman tekijät pystyvät kehittämään ohjelmaansa Wapun aikana haluamaansa suuntaan. Mutta ei hätää, kyllä eri tekijöitä ja erilaisia ohjelmia löytyy enemmän kuin päiviä wapusta. Kymmenen päivän Rattoradioon mahdutimme 66 uniikkia ohjelmaa musiikkiohjelmista asiaohjelmiin, mukaan lukien hieman kokeellisempia radiokonsepteja, kuten radio-ohjelman ilman musiikkia. Ja mitä olisikaan Rattoradio ilman mainoksia tai ihania korvamatojinglejä, joita mainostiimimme on kehitellyt tälle vuodelle.

Rattoradio kutsuu jälleen kuulijoita ja tekijöitä viettämään Wappua yhdessä ääniaalloilla. Joko bileissä tai aamulla sängynpohjalla, kun et jaksa nousta, ja mielesi tekee jotain mitä et saa joka päivä (paitsi Wappuna).

Liity seuraamme perinteikkäälle taajuudelle 98.1 MHz tai seuraa netissä.

Mikko Hyvönen, päätoimittaja 2017-2019